ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit
Plzeň - sportovní přehled

Sportovní srpen v Plzni

REDAKCE

Pilsenman 2018, Běh Plzeňské teplárenské, Letní párty běh a samozřejmě i Sportmanie Plzeň 2018. A nejen to. V srpnu bude v Plzni pořádně rušno!

11.8. Pilsenman 2018

16. ročník tradičního terénního triatlonu a kvadriatlonu vypukne v sobotu 11. 8 na louce u sv. Jiří v Doubravce.  Pro zkušenější závodníky je určený Terénní kvadriatlon Pilsenman, který prověří vytrvalost i všestrannost. Kromě tradičních disciplín, mezi které patří kolo, běh a plavání bude na závodníky čekat také jízda na kajaku či kanoi. Pro širší veřejnost je připraven závod Triatlon Pilsenman Easy s kratšími vzdálenostmi a pouze mírným převýšením. Ideální pro ty, kteří by si rádi vyzkoušeli triatlon jen tak pro zábavu. Pokud jste týmoví hráči, můžete se závodu zúčastnit i jako tým, musíte však dát dohromady skupinu o 3 lidech. Pro děti bude připraven zábavný program a dětský duatlon.

25.8. Běh Plzeňské teplárenské kolem Boleveckých rybníků

Běžecký závod pro širokou veřejnost odstartuje 25. 8. na pláži Ostende u Boleveckého rybníka. Vydat se můžete na trasy o délce 2 km, 3,3 km nebo 5 kilometrů. Zasportovat si budou moci i děti, pro ně budou připraveny kratší dětské trasy a také zábavný program včetně skákacího hradu. Startovné pro všechny je zdarma!

18.8 – 26.8 Sportmanie Plzeň 2018

Sportmanie Plzeň 2018 přinese devět dní plných zábavy a sportovního vyžití pro celou rodinu. Workshopy, semináře, besedy, společné běžecké tréninky, ranní cvičení, Jump Arena, horolezecká stěna a další. Nenechte si ujít i slavností zahájení v sobotu  18.8. od 16:00 na náměstí Republiky!

Ranní cvičení v amfiteátru OC Plzeň Plaza

Každé ráno od 19.8. do 26.8. si můžete přijít zacvičit pod vedení zkušených lektorů do amfiteátru za OC Plzeň Plaza. Vyzkoušet tak můžete třeba lekci jógy, kompenzačního cvičení, bodyformingu, tabaty, deepWorku a dalších. Kompletní rozvrh lekcí najdete na oficiálním webu Sportmanie Plzeň 2018. Ve všední dny se bude cvičit od 8:00 a o víkendech od 9:00. Lekce jsou zdarma a není nutné se předem registrovat.

Rozběháme Plzeň na Sportmanii Plzeň 2018

Rozběháme Česko si na vás i vaše děti přichystalo v rámci Sportmanie nabitý program. Děti se můžou zúčastnit atletického či běžeckého tréninku, vyzkoušet canicross nebo si protáhnout tělo na lekci funkčního tréninku. Dospělí se mohou těšit na běžecké tréninky či tabatu. Tréninky budou probíhat v Amfiteátru za OC Plzeň Plaza, pro děti od 16:00 a pro dospělé vždy od 18:00. Podívejte se na kompletní rozpis akce.

 25.8. Letní párty běh

Během Sportmanie na vás také čeká ojedinělý Letní párty běh. 25. 8. vyrazte do amfiteátru za Plazou na největší běžeckou, charitativní párty. Na trase 2,5 kilometrů na vás bude čekat barvičkové stanoviště, kropící a pěnová zóna a spousta osvěžujících úkolů. V cíli se můžete těšit na pamětní medaili a afterparty. Nezapomeňte se předem registrovat, získáte tak navíc parádní čelenku!

Další sportovní akce v Plzni!

 

Nový příspěvek

Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit nebo zaregistrovat

ODEBÍRAT ČLÁNKY E-MAILEM

Pravidelný přísun informací o sportování v Plzni

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]