ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit
Plzeň - sportovní přehled

Porsche s posádkou Pech – Uhel v Hustopečích

REDAKCE

Rallye Hustopeče na Jižní Moravě, která odstartuje v pátek 17. června, je výjimečnou soutěží v kalendáři Mistrovství České republiky v rallye. Žádná jiná soutěž se svým charakterem k ní nepřibližuje. Široké a rychlé asfalty zde střídají velmi klikaté a zaprášené silničky mezi vinicemi a zejména úseky na šotolině dělají tuhle soutěž úplně jinou oproti ostatním. Právě kluzké vinařské stezky a šotolina není úplně ideální povrch pro auto s výkonem přes 400 koní a pohonem jen zadních kol. „Rallye Hustopeče mám rád, jako jednu z těžkých a náročných soutěží, která je trochu jako z dob počátku rallye, kdy ještě nebyl všude asfalt. Jsem zvědavý, jak si zde s PORSCHE povedeme. Zatím je pro nás s Petrem každý kilometr s tímhle vozem něco nového. Návyky a zažité reakce získané za léta ve vozech 4x4 se hned tak nedají vytěsnit z hlavy. Ale „zpracování“ koní na zadní nápravě je pro nás výzva a učíme se rychle s nadšením pro něco nového.  Z nápadu startovat s tímto vozem máme všichni velkou radost, je to obrovské zpestření našeho letitého závodění pro mě s Petrem, mechaniky a celý team, ale určitě i pro všechny fanoušky a diváky kolem tratí. A ten zvuk je už jen třešnička na dortu. Všem bych přál svezení na místě spolujezdce, aby si ten nádherný pocit z výkonu zažili. I když tátu, pana Jirovce ani moc dalších z teamu se mě k tomu zatím nepodařilo přesvědčit,“ směje se Václav Pech jun..

Největší obavy v teamu panují z počasí, i když v dešti na Rallye Český Krumlov to nebylo nejhorší, ale pro Porsche je přeci jen lepší sucho. „V Hustopečích, kde na rychlostních zkouškách leží vrstvička prachu nafoukaného z vinic je po slabém dešti z vozovky kluziště. Když ale bouřka z nich naplaví  vrstvu bláta pak je tu nejlepším závoďákem buldozer,“ říká s nadsázkou posádka, která velmi dobře ví, jak dokáže být Rallye Hustopeče záludná. „Na voze jsme po zkušenostech z Krumlova zase spoustu věcí změnili a s mechaniky posunuli k lepšímu a opravdu moc a moc se těšíme na nové svezení. Rádi bychom, aby to bylo znát  i na výsledku,“ dodává nadšený Václav Pech jun..

EuroOil – invelt team zve všechny fanoušky motosportu tento víkend do Hustopečí, kde rallye odstartuje v pátek večer z náměstí a do cíle přijedou první vozy v sobotu odpoledne. Při této soutěži se navíc poměří Česká i Slovenská soutěžácká špička, protože rallye je zařazena i do Mistrovství Slovenské republiky. 

www.VaclavPech.cz                                                                                                   

www.vaclavpech-fanclub.cz

Nový příspěvek

Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit nebo zaregistrovat

ODEBÍRAT ČLÁNKY E-MAILEM

Pravidelný přísun informací o sportování v Plzni

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]