ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit
Plzeň - sportovní přehled

Co si v následujících dnech nenechat ujít?

REDAKCE

Ještě nemáte program na následující dny? Pak pro vás máme několik tipů na to, kam se můžete vyrazit odreagovat, zasportovat si a pobavit se.

26.5. Sportovní a dětský den v Lobezském parku

V sobotu 26.5. bude Lobezský park ve znamení sportu. Můžete si přijít vyzkoušet celou řadu sportů, třeba házenou, parkur, kickbox neb cheerleading. Nebudou chybět ani běžecké závody pro děti a dospělé, autogramiáda automobilového závodníka Václava Pecha a sousta zábavy.

26.5. Žonglobalizace

Pokud rádi zkoušíte nové věci, určitě byste si neměli nechat ujít festival nového cirkusu Žonglobalizace 2018. Hlavní program proběhne v sobotu v Borském parku a těšit se můžete například na workshopy aerial hoop, acroyogy, hoopingu, vzdušné akrobacie nebo třeba jízdy na jednokolce. Celý program pak zakončí galashow s českými i zahraničními umělci.

29.5. Běžecká tour Vaší Ligy

Konec měsíce si můžete zpříjemnit během podél Úslavy v rámci Bežecké tour Vaší Ligy. Vydat se můžete na trasu o délce 5 nebo 10 kilometrů. Startovné při registraci alespoň 24 hodin předem činí 100 Kč.

1.6. – 2.6. Triatlonový festival

Začátkem června proběhne na Boleveckém rybníku a přilehlém okolí již tradiční triatlonový festival. První den bude ve znamení školního aquatlonu, dětského triatlonu a adrenalinově zábavného dne pro děti a mládež. V sobotu pak proběhne Mistrovství kraje v cross triatlonu pro věkové kategorie 6 – 12 let, Mistrovství ČR v cross triatlonu pro kategorie 12 – 70 let a také hobby závody a firemní štafety.

2.6. Hannah PilsenTrail Letkovská 40

2. června můžete také vyrazit na Letkovskou 40 a proběhnout se po stezkách kolem hradu Radyně, Jandovy skály nebo třeba rotundy ve Starém Plzenci. Vybírat můžete s celé řady tratí, pro zkušené běžce je připraven maraton, půlmaraton nebo trasa na 33 kilometrů, začátečníci se pak mohou pokusit zdolat 8,5 kilometrovou trasu a v nabídce nechybí ani tratě pro děti a mládež.

2.6. Plzeň ČSOB Na Zdraví Workout Tour powered by Spartan

A aby toho nebylo málo, v sobotu 2. června můžete vyrazit i na ČSOB Na Zdraví Workout Tour a zatrénovat si pod vedením zkušených trenérů oficiálních tréninkových skupin Spartan Race. Připraven pro vás bude zhruba 2 hodinový workout, který prověří vaši sílu, zdatnost i obratnost. Přijďte si vyzkoušet, jaké je to být pravým Spartanem.

3.6. Jóga festival Ramadasa

Máte rádi jógu? Pak by vám neměl ujít Jóga Festival Ramadasa, který proběhne 3.6. v Krašovská Aktivity centru v Plzni.  V rámci celodenního programu si můžete vyzkoušet různé styly jógy, užít si meditaci a koncert tibetských mís, vyzkoušet si intuitivní tanec nebo získat informace o léčení pránou. Připraven bude také tematický jóga-market, kde si můžete vyzkoušet aromaterapii nebo si zakoupit originální oblečení či šperky.

Staň se dobrovolníkem na Mistrovství České a Slovenské republiky v silniční cyklistice

23. a 24. června proběhne v Plzni Mistrovství České a Slovenské republiky v silniční cyklistice. Jste velkým fanouškem silniční cyklistiky a baví vás podílet se na organizaci sportovních událostí? Chcete si užít atmosféru elitní cyklistiky, získat nové zkušenosti a poznat zajímavé lidi? Pak se přihaste jako dobrovolník a staňte se součástí sportovní historie.

 

Více sportovních událostí v Plzni

 

Nový příspěvek

Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit nebo zaregistrovat

ODEBÍRAT ČLÁNKY E-MAILEM

Pravidelný přísun informací o sportování v Plzni

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]