ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit
Plzeň - sportovní přehled

6 tipů, kam v Plzni vyrazit za sportem

REDAKCE

Sport si v Plzni můžete užít i na podzim. A co na vás čeká? Třeba Festival Sporťáček, Night Run, překážkový závod Lutic Run, Škoda Fit půlmaraton, Haloweenský party běh a další.

23. 9. Festival Sporťáček 2017

Největší náborový festival v České republice určený pro děti ve věku od 3 do 18 let proběhne 23. 9. na Atletickém stadionu města Plzně. Ideální příležitost vybrat ten nejvhodnější sport pro vaše dítě. Představí se vám zde celá řada plzeňských sportovních klubů, děti si budou moci vyzkoušet jednotlivé sporty a zdolat dětskou překážkovou dráhu Ninja Race. Nebude chybět ani bohatý doprovodný program pro celou rodinu. Zejména rodiče jistě ocení možnost konzultací s odborníky, trenéry či fyzioterapeuty. V rámci programu se představí také kluby organizující sportovní aktivity pro handicapované. Vstup na festival je zdarma.  Více informací o Festivalu Sporťáček.

23. 9. Night Run Plzeň 2017

Tradiční běžecký závod na trasách 10 či 5 kilometrů rozsvítí park OC Plzeň Plaza a přilehlé okolí již 23. 9. Hlavní závod odstartuje kolem 8 hodiny večer a každý z účastníků musí být povinně vybaven funkční čelovkou. Vyjma nočního běhu se můžete také jako u minulých ročníků vydat na 5 kilometrovou trasu Avon běhu na pomoc boje proti rakovině prsu či na nezávodní rodinný běh Bosch Family Run. A děti se budou moci zúčastnit některého z dětských závodů Innogy Kids Cup, připraveny jsou trasy pro běžce od 2 do 15 let a malý dárek pro každého z účastníků. Program, přihlášky a více informací o Night Run Plzeň.

30. 9. Weleda Tělo a Mysl Tour

Přijďte si zacvičit s Olgou Šípkovou a Davidem Hufem. 30. 9. proběhne na 31. základní škole v Plzni akce s názvem Weleda Tělo a Mysl Tour. Těšit se můžete na lekci Deep worku, na lekci Fit jógy či na přednášku o tom, jak si udržet zdravé tělo a pozitivní mysl. Vstupenky k dispozici na stránce plzenskavstupenka.cz.

30. 9. Lutic Run Classic

Na konci září můžete přijít do Litic u Plzně změřit svou sílu, kondici a obratnost na běžecký překážkový závod Lutic Run. Přijďte se proběhnout, pobavit se a překonat všechny překážky, které se vám připletou do cesty. Mimo hlavní závod bude připraven i doplňkový závod pro děti.

1. 10. Škoda Fit půlmaraton

Škoda Fit půlmaraton vám přináší možnost proběhnout se na jedné z nejkrásnějších běžeckých tratí v České republice, která povede centrem města a okolím. Účastníci půlmaratonu budou zdolávat trať o délce 21,097 kilometrů se startem i cílem na náměstí Republiky v Plzni. V neděli 1. 10. však neproběhne pouze půlmaraton, můžete se zúčastnit i některého z vložených závodů. Připraveny budou také dětské závody, rodinný běh, firemní štafety či kulturně sportovní program pro celou rodinu. Další informace, propozice a přihlášky.

27. 10. Haloweenský párty běh

V pátek 27. 10. na vás v Borském parku čeká první zážitkový běh Plzní. Těšit se tak můžete na 5 kilometrů dlouhou trasu, tematické úkoly, spoustu zábavy, after party a další. Přijďte se proběhnout, pobavit a přispět na dobrou věc, z každého startovného totiž bude odvedeno 50 Kč neziskové organizaci Diakonie Západ. Přihlášky a další informace o Haloweenském párty běhu Plzní.

Další sportovní události v Plzni.

Nový příspěvek

Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit nebo zaregistrovat

ODEBÍRAT ČLÁNKY E-MAILEM

Pravidelný přísun informací o sportování v Plzni

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]