ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
Oblíbená města
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit

Jerry Trey

1 členů | TÝM | Vietnam

Managing Fresh Chicken Safely

30.5.2017

When you make your food store acquisitions, avoid buying your hen first. Purchase whatever else, and purchase your chicken last. This will avoid cross-contamination with your various other food store products. Make certain that your is packed in air-tight product packaging as well as head straight the home of refrigerate the meat. Keep hen different from various other grocery items.

2. Your chicken should be refrigerated well at an optimum of 40 degrees Fahrenheit and it should constantly be taken in after 1 or 2 days. Poultry that is frozen at 0 levels will certainly be safe for a very long time period. When defrosting your hen, area it in the fridge overnight in a baking dish to catch any kind of leakage. If you remain in an actual hurry, immerse it in a cold container of water and also replace the water often.

3. Never touch the poultry with dirtied hands. Wash your fingers with soap before and after touching raw poultry and even the product packaging that held it. Never forget to clean all your plates, cutting boards, or kitchen tools that can be found in straight contact with the hen.

4. Lots of people believe that pre-stuffed chicken is safe to eat. Never ever purchase pre-stuffed poultry to prevent any possible contamination. Stuff your poultry promptly before cooking to prevent possible contamination to air.

5. When cooking your gia cầm Science Articles, the interior temperature level ought to get to 165 levels Fahrenheit or greater. Never ever eat hen prepared to temperature levels less than this. Partially cooked hen can be loaded with bacteria and illness. Only consume totally cooked hen meat.

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]