ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit

SALON SAMUI - Thajské masáže Plzeň

nám. Republiky 360/14A, Plzeň
(sportoviště)
1
0
0
0
0
0
Foto (31)

Sporty

Typ sportoviště

Kryté prostory

Aktivity pro

Děti od 3 do 6 let, Děti do 15 let, Seniory, Zdravotně postižené

Další služby

Malé občerstvení (bagety, párek v rohlíku, zmrzlina, automat na jídlo a nápoje apod.), Toalety, Sprcha, Wi-Fi

Informace

Vítejte v salónu SAMUI – ve světě vůní, exotiky a relaxace přímo v historickém centru Plzně, na náměstí Republiky.

Naším cílem bylo vytvořit místo, kde bychom mohli propojit světově vyhlášené umění thajských masáží s potřebou relaxace a s přáním nalézt fyzickou i psychickou rovnováhu v dnešním uspěchaném životním stylu.

V našem salonu si nejen odpočinete od každodenních starostí, ale i od bolestí svalů či kloubů, za pomoci našich terapeutek zvýšíte svoji pohyblivost, podpoříte detoxikaci těla, posílíte svou imunitu a ještě mnohem více. Věnovat se vám budou výhradně thajské terapeutky s bohatou praxí, vystudované a profesionálně vyškolené v nejlepších thajských chrámových školách, jako jsou Wat Pho či Thai Traditional School.

Nabízíme Vám širokou škálu masáží, od aromatických, přes relaxační až po klasické thajské, během nichž poznáte, proč právě tyto masáže patří v posledních letech v Evropě k těm nejvyhledávanějším.

Klademe důraz na kvalitu a čistotu, proto s každým klientem vybereme pro něho tu nejvhodnější masáž na základě jeho zdravotního stavu a osobního přání. Poté každého klienta poprosíme, aby se před masáží osprchoval. Na recepci vždy klient obdrží ručník, župan, jednorázové spodní prádlo a pantofle.

Thajské masáže jsou po celém světě známé jako medicína rukou a jógová terapie. Tyto masáže se praktikují již po celá staletí a jsou vhodné pro klienty všech věkových kategorií. Zahrnují kombinaci jógy, akupresury a práci na energetických drahách. Zbaví Vás bolestí zad, hlavy a jsou nesmírně prospěšné pro rozvoj jak pohybové tak i svalové soustavy nebo duševní pohodu.

V prostorách našeho salonu naleznete i přírodní a bio kosmetiku Dr. Hauschky paní Jany Nováčkové. Můžete si tak zde nejen odpočinout a udělat něco pro své zdraví, ale i zkrásnět. Doufáme, že se nám povedlo vytvořit místo, kde rádi odpočíváte, čerpáte novou energii a místo kam se budete vždy rádi vracet.

SALON SAMUI

Pokud jste u nás nikdy nebyli a váháte s návštěvou, tak jsme pro Vás připravili pár bodů proč navštívit právě nás.

Proč právě k nám? Co jinde v Plzni nenajdete?

 

1) JEDINEČNÉ PROCEDURY A UČITELKY THAJSKÝCH MASÁŽÍ - Je nám ctí Vám nabídnout masáže prováděné od thajských učitelek thajských masáží a procedury, které se rodí z generace na generaci a dnes se již nevyučují. Například proceduru TOK SEN najdete pouze u nás.

 

2) ZAŽIJETE THAJSKÝ DÉŠT - Každého klienta poprosíme, aby se před masáží osprchoval. Na recepci vždy klient zdarma obdrží ručník, župan, jednorázové spodní prádlo a pantofle.

 

3) MYSLÍME NA VÁŠ PITNÝ REŽIM  - Každému klientovi nabízíme zdarma perlivou či neperlivou láhev Bonaqui či zelený čaj. Brzy již bude za symbolickou částku možné zakoupit i kávu.

 

4) ORIGINÁLNÍ THAJSKÉ PROSTŘEDÍ SALÓNU - Stylově vybavený salón na rozloze 200m2 Vás svým vzhledem a vůní vtáhne do Thajského Království a v klidu si užijete starodávné umění thajských terapeutek.

 

5) S SEBOU NEPOTŘEBUJETE VŮBEC NIC - Na masáž přijďte z práce, ze sportu, odkudkoliv…nic s sebou nepotřebujete. Vše od nás obdržíte na recepci zdarma: pantofle, thajské autentické kalhoty na tradiční thajskou masáž, župan, ručník či jednorázové prádlo.

 

6) ONLINE REZERVACE A ONLINE CHAT - Jako jediný salón nabízíme možnost si sám vybrat a rezervovat den a hodinu masáže v našem online rezervačním systému, aniž byste k nám museli volat. Stejně tak pokud potřebujete poradit a nechce se Vám volat, tak můžete využít našeho online chatu na webových stránkách.

 

7) WEB, KTERÝ SE VÁM PŘIZPŮSOBÍ - Máme responsivní web, proto se na naše stránky můžete přehledně koukat i z mobilů.

 

8) THAJSKÁ MASÁŽ JINAK - U nás nezažijete tradiční masáž na zemi. Tradiční thajské masáže provádíme na speciálně vyrobených lehátkách určené pro tradiční thajské masáže.

 

9) NA MASÁŽ ZROVNA HNED - Rezervovat si masáž můžete ten samý den. U nás neexistují žádné dlouhé objednávací lhůty.

 

10) MÁTE K NÁM BLÍZKO Z KAŽDÉ STRANY PLZNĚ - Náš salón na náměstí Republiky je dobře dostupný ze všech částí Plzně městskou hromadnou dopravou i autem.


NABÍDKY
Láhev Bonaqui či čaj zdarma
Každému klientovi nabízíme zdarma k masážím perlivou či neperlivou láhev Bonaqui či zelený čaj.
Zažijte Thajský déšť
Na recepci obdrží každý klient zdarma ručník, župan, jednorázové spodní prádlo a pantofle. Nabídka platí pro aromamasáže, masáže lávovými kameny, masáže maminek a dětí a reflexní či thajskou masáž
Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]