ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit
Plzeň - sportovní přehled

Nadace sportující mládeže podpoří plzeňské sportovní naděje

REDAKCE

Nadace sportující mládeže, jejímž zřizovatelem je město Plzeň, již více než 20 let finančně podporuje talentované sportovce z Plzně. Nejinak tomu bude i v letošním roce. O zařazení do podpory prostřednictvím grantu Talent Plzeň se mohou ucházet sportovní naděje ve věku do 19 let.

Nadační příspěvky jsou určené sportovcům, kteří během uplynulých dvanácti měsíců dosáhli výrazných úspěchů na republikových nebo mezinárodních soutěžích. Zohledňován je ale i školní prospěch, díky kterému ti, kteří měli na posledním vysvědčení vyznamenání, mohou získat prospěchový bonus. Příspěvek od Nadace je možné využít například na nákup sportovního vybavení nebo jiné náklady související se sportovní činností.

Grantová pravidla a formuláře žádostí jsou k dispozici na internetových stránkách www.nsm.cz sekce „Pro žadatele“. Žádosti včetně povinných příloh je potřeba doručit poštou nebo osobně nejpozději do středy 26. září 2018 na adresu Nadace sportující mládeže, Podmostní 4,
301 00 Plzeň.

Mezi sportovními nadějemi podporovanými Nadací sportující mládeže nalezneme jména prakticky všech sportovců oceněných v prestižní anketě Sportovec Plzně v kategoriích žactva a dorostu. Celkově s žádostí o příspěvek z grantu Talent Plzeň každoročně uspěje téměř stovka žadatelů. Motivací pro ně může být i to, že již desítky z nich následně startovaly na olympijských hrách nebo dosáhly jiných význačných úspěchů v seniorských kategoriích.

 V loňském roce si zařazení do programu podpory Talent Plzeň vysloužili například Kateřina Skypalová (atletika, juniorská mistryně Evropy v hodu kladivem), Jakub Forejt (atletika, finalista MSJ v disku), sourozenecké duo Jakub a Tereza Dobrých (jachting, 7. místo na MS, nejlepší posádka ze suchozemské země na MS), Pavlína Vargová (triatlon, mistryně světa v cross triatlonu), Jan Hašek (MTBO, juniorský mistr světa), Kristýna Štemberová (plavání, účastnice MSJ a MEJ), Simona Spěšná (cyklistika, mistryně Evropy) nebo badmintonista Jan Louda, který se před nedávnem postaral o jeden z největších úspěchů českého badmintonu, když zvítězil na mezinárodním turnaji Kharkiv International.

Aktuální informace o úspěších plzeňských sportovních nadějí, výsledky a rozhovory s nimi je možné sledovat ve zpravodajské sekci portálu www.sportovecplzne.cz.

Nový příspěvek

Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit nebo zaregistrovat

ODEBÍRAT ČLÁNKY E-MAILEM

Pravidelný přísun informací o sportování v Plzni

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]