ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit
Plzeň - sportovní přehled

Běžecké události v Plzni, na kterých byste neměli chybět!

REDAKCE

Jaro se blíží a běžecká sezóna 2018 je pomalu v plném proudu! Pokud rádi běháte, podívejte se na náš výběr nejzajímavějších běžeckých událostí v Plzni. V březnu a dubnu si na své přijdou běžci všech pokročilostí. Kdo běhá rád jen tak pro zábavu, může se zúčastnit některého z charitativních běhů. A pokud máte rádi velké výzvy, neměl by vám ujít Krajský půlmaraton nebo třeba překážkový běh Predator Run.


15.3. Noční běh pro Světlušku 2018

Ve čtvrtek 15. března odstartuje v DEPO2015 Noční běh pro Světlušku 2018. Vezměte čelovky a vyrazte se proběhnout Plzní. Startovné stojí na místě v den konání akce 400 Kč a výtěžek ze vstupného poputuje na konto Světlušky, projektu Českého rozhlasu pomáhajícího nevidomým. A chybět nebude ani zábavný doprovodný program.

17.3. Norbiho 12 aneb Krkavec je kopec 2018

Jak už název napovídá, 17. března se poběží na Krkavec! Přijďte zdolat vrchol Krkavce a užít si příjemnou atmosféru krosového závodu. Sraz účastníků je v Krašovská aktivity centru. Připraveny budou i tratě pro dětské závodníky. Přihlášky na závod online nebo na místě.

23.3. 13. Charitativní běh Plzní

Rozběháme Česko pro vás připravilo již 13. Charitativní běhu Plzní. Tentokrát se poběží na podporu kampaně Silent Forest, která se zaměřuje na ochranu ohroženého ptactva v jihovýchodní Asii. Startovné činí 100 Kč a bude vybíráno v místě startu. Zázemí běžcům poskytne Krašovská Aktivity centrum. Naplánovaná 5,4 kilometrů dlouhá trasa povede po lesních cestách v okolí Košutky. Běží se k večeru, tak se nezapomeňte vybavit čelovkami! Samozřejmě nebude chybět ani kratší trasa pro pěší, rodiny s dětmi či pejskaře. A na prvních 350 online přihlášených bude čekat originální medaile. Tak neváhejte!

24.3. Mistrovství ČR v běhu na 100 kilometrů

Ke konci března proběhne v Plzni Mistrovství ČR v běhu na 100 km. V rámci závodního dne bude probíhat i maraton, půlmaraton a běh na 10 kilometrů.  Je tedy z čeho vybírat. Závody proběhnou na okruhu o délce 1500 m a převýšením 1,5 metru. Trať povede po asfaltových cestách kolem Štruncových sadů.


7.4. Run for ProCit 2018

Již potřetí se v Plzni můžete zúčastnit charitativního rodinného běhu s názvem Run for ProCit. Výtěžek z akce bude věnován rodinám pečujícím o děti s poruchou autistického spektra. Pokud rádi sportujete a zároveň i pomáháte, neměli byste tedy chybět 7. dubna v Borském parku. Startovné činí 350 Kč a zahrnuje sportovní batoh a kšiltovku s logem běhu, malé občerstvení, pamětní list a další drobné dárky. Nebude chybět ani program pro děti, zábavný úsek s práškováním modrou barvou, fotobudka a další.

21.4. Krajský půlmaraton

21. 4. proběhne v areálu Škodalandu Krajský půlmaraton. Poběží se na kopcovité trase, která provede běžče krásami Plzeňského kraje. Ti, kdo si na půlmaraton netroufají, se mohou postavit na start závodu Krajská desítka či Krajská pětka. Pokud běháte raději v týmu, mohla by vás zaujmout novinka letošního ročníku, kterou je štafetový běh.  Stejně jako u minulých ročníků se i letos můžete těšit na bohatý doprovodný program, dětské běhy a další.

28.4. Predator Run Plzeň

Koncem dubna na vás čeká 3. ročník městského překážkového běhu s názvem Predator Run Plzeň.  Na zhruba 7 kilometrové trase na vás bude čekat celá řada záludných překážek, které jistě prověří vaši fyzičku ale i zručnost. Běžet můžete jako jednotlivci nebo jako tým. Místem startu závodu je Depo2015. V cíli pak obdrží každý závodník originální medaili.

Chcete mít přehled o sportovním dění v Plzni? Pak prozkoumejte náš kalendář sportovních událostí.

Nenašli jste vaši akci? Napište nám nebo ji rovnou sami přidejte.

Nový příspěvek

Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit nebo zaregistrovat

ODEBÍRAT ČLÁNKY E-MAILEM

Pravidelný přísun informací o sportování v Plzni

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]