ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit

Jaké novinky si přichystal Salomon na nadcházející sezonu 2015/2016

 

Výrobce sportovních potřeb a lyží Salomon je ve světě lyžování oblíbeným pojmem. Značka vznikla ve Francii již v roce 1947 a od té doby se stala jednou z nejžádanějších ve svém oboru. Pro nadcházející zimu si připravila několik novinek v oblasti freeski, all mountain, lyží na sjezdovku i race lyží.

 

 

 

V prvně jmenované kategorii, freeski, se zaměřte především na model Quest Lab. Konstrukce těchto lyží vychází přímo ze závodních modelů, přičemž je Salomon speciálně upravil právě pro freeride lyžování. Potěší vás hladkou jízdou a nejpřesnějším ovládáním na svahu.

 

 

Řada lyží Salomon Q-Line je ideální pro čerstvý prašan. Díky výjimečné stabilitě těchto modelů si ale snadno poradíte s téměř jakýmkoliv povrchem. Pro své snadné ovládání jsou lyže ze série Q-Line vhodné i pro méně zkušené lyžaře, kteří ještě nenabrali potřebnou jistotu.

 

 

 

 

All mountain – osvědčená klasika

 

 

Chcete-li si jízdu maximálně vychutnat, a to bez ohledu na povrch, na kterém právě stojíte, vyberte si některý z All mountain modelů. V nové kolekci je to především série lyží BBR, která vyniká snadnou ovladatelnosti, dobrou stabilitou a pohodovou, hladkou jízdou na měkkém sněhu. Díky kombinaci těchto vlastností pro vás bude velice snadné prozkoumat neznámý terén a užít si skvělou jízdu bez kompromisů.

 

 

Naopak série X-Drive představuje all mountain lyže zaměřené především na výkon. Oceníte jejich spolehlivost, díky níž se budete moci pustit i do těch nejnáročnějších sjezdů bez sebemenších pochybností. Inženýři společnosti zapracovali na ovladatelnosti modelů, a tak lyže povýšili na další level.

 

 

Na závody jako dělané

 

 

Kategorie lyží na sjezdovku představuje lyže s vysokým důrazem na preciznost a stabilitu. Za všechny můžeme zmínit model K-Kart Max + Z12 Speed určený pro slalom. Lyže je úžasně všestranná a díky její síle s ní bude snazší zahájit oblouk. V lyžařských recenzích  nadšených amatérů i poloprofesionálů sklízejí už teď vynikající ohlasy.

 

 

V lyžích z kategorie race se snoubí efektivní držení hran a skvělá akcelerace. Velkou výhodu představuje intuitivní zahájení oblouku. Spadá sem model X-Race, jehož progresivní tvary vám pomohou při cestě za vítězstvím. Vybrat si navíc můžete přesně takový rádius, s nímž se budete cítit nejpohodlněji. Tak vzhůru do boje!

 

 

To byla malá ukázka toho, co si letos v Salomonu nachystali pro své fanoušky. Nezbývá než vám popřát pevnou ruku při výběru a co nejlepší výkony jak na sjezdovce, tak i mimo ni. Nezapomínejte ovšem, že v první řadě jde především o zábavu a pocit z lyžování.

 

 

Nový příspěvek

Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit nebo zaregistrovat

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]