ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit
6. 7. 2015

Zdravím.. Chtěl bych začít se squashem, ale nevím, jak vybrat raketu. Na netu je mrtě návodů, ale radši bych nějaký od běžného uživatele než od e-shopů…Chtěl bych chodit 2* týdně..

Více méně je to o tom, kolik do toho chceš dát. Pokud peníze neřešíš, zajdi si do nějakýho squash centra a zeptej se a oni tě poradí. Pokud do toho ze začátku nechceš rvát ranec, kup nějakou do litru. Jde tam defacto pouze jen o váhu rakety… Spíš bych čekal otázku: „mám si zaplatit trenéra do začátku“? :-)

8. 7. 2015

Díky Pavle za reakci......Do 2000 bych chtěl pořídit nějakou raketu. Co se týče trenéra, tak jsem nad tím také uvažoval. Myslíš si, že to má smysl? Případně, zda máš zkušenost, na kolik to vyjde?

Adame, pokud máš 2000 na raketu, tak to je v pohodě. Kup si nějakou lepší tedy. Co se týče trenéra, tak hrozně moc záleží na tom, zda jsi dřív sportoval atd.. Dnes se dá hodně naučit z youtube, netu všeobecně… Pokud bys do toho šel, tak to chce alespoň 10 lekcí, takže počítej tak minimálně za trenéra 2500 +

17. 8. 2015

Naprostý souhlas s Pavlem ve všem! Akorát nedoporučuji se dát cestou, že budeš hledat nejlevnějšího trenéra :-)). Pokud máš sportovní základ, mohlo by ti do začátku stačit těch 10 lekcí, jak píše Pavel, tak by neřešil, jestli mi to vyjde na 2500 nebo na 3000 ;-)… Najdi pár squash center ve tvém okolí a určitě ti rádi poradí. Doporučuji taky nevlézt do prvního centra a tam vše koupit .. Projdi si alespoň 3 a vyber to, kde se ti nejvíce líbí..

5. 10. 2015

S trenérem je to těžký. To co je dobrý pro pokročilého hráče, nemusí být dobré pro začínajícího hobbika. On když na tebe trenér vychrlí 5 věcí, které děláš špatně a ještě hraje v tempu, že při tom němůžeš popadnout dech, moc ti to nedá. Já si myslím že pro rychlý pokrok je nejdůležitější podobně zdatný spoluhráč, ochotný i trochu trénovat situace. Trenér je dobrý, jako opravný prostředek, ale není nutné aby byl u všeho. Najít spoluhráče je těžší, takže bych tím začal. Trenéra bych první testnul, než si koupil více hodin. Pokud nemáš moc peněz, klidně bych prvotní informace načerpal na internetu a s trenérem 2–3 měsice počkal.

TVOJE ODPOVĚĎ
Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]