ZAVŘÍT
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
TRENÉŘI
a instruktoři
VÝHODY
na sportování
23% lidí nemá s kým sportovat
Jak ti pomůže SportCentral?
Prohlédni si, kdo hledá kamarády
Uveď, koho hledáš ty
Domluvte se, kdy a kde se potkáte
Sportujte společně
Zorganizuj svůj tým nebo partu
Jak ti pomůže SportCentral?
Komunikace mezi členy
Organizace tréninků, zápasů,...
Nábor nových členů
Místo pro fotky, dokumenty,...
Rezervace a výběr sportoviště bez námahy?
Zkus SportCentral.
Největší přehled sportovišť v ČR
Rezervuj svou aktivitu snadno, rychle a zdarma
Získej slevy a výhody
Vše zařídíš na jednom místě
Zjisti, co se koná ve tvém okolí
Jak ti pomůže SportCentral?
Vybírej ze stovek sportovních akcí
Turnaje, závody, tréninky a další
900 a více sportů
Zorganizuj i svoji vlastní událost
Vyber si svého trenéra
Jak ti pomůže SportCentral?
Sportuj pod zkušeným vedením
Trenéři, instruktoři, cvičitelé
Zjisti, s kým cvičí kamarádi
Objednej se
Přihlásit Registrovat
Přidat
Hledat
PARŤÁCI
na sportování
SKUPINY
týmy, kluby
SPORTOVIŠTĚ
největší český katalog
UDÁLOSTI
tréninky, turnaje
VÝHODY
na sportování
TRENÉŘI
a instruktoři

MAGAZÍN TV O nás
Odhlásit
Plzeň - sportovní přehled

Sportovní léto v Plzni

REDAKCE

Terénní závod Pilsenman, Letní Sportmanie 2017, Predator Run, Spartan Workout Tour a další. V Plzni si v následujících týdnech přijdou na své nejen vášniví běžci a cyklisté, ale i ostatní sportovci. A nebudou chybět ani sportovní akce pro děti. 

Promo show Zamiř výš – vylez až na vrchol

Od 18.7. až do poloviny srpna můžete každý den od 12 do 19 hodin navštívit na náměstí Republiky v Plzni mobilní osmi metrů vysokou horolezeckou stěnu, slackline pro děti i dospělé a další atrakce. Vstup na akci je zdarma. V přilehlých stáncích si můžete vyzvednout informační letáky k blížící se Letní Sportmanii 2017. Od středy 26. 7. bude navíc z náměstí startovat každý podvečer o šesté skupinový běh, s názvem Rozběháme Plzeň. Běžecká akce je určena všem bez ohledu na věk či výkonnost. Jedinou podmínkou účasti je koupě běžeckého trika s logem Sportmanie. Cena trička je 100 Kč a výtěžek z prodeje bude věnován FN Plzeň.

12. 8. Pilsenman 2017

Již 15. ročník tradičního terénního závodu Pilsenman proběhne v sobotu 12. srpna na louce U sv. Jiří na Doubravce. Zúčastnit se můžete jak triatlonu, tak i kvadriatlonu. Připraven bude také bohatý doprovodný program pro děti i diváky. Troufnete si? Registrace na závod jsou jíž spuštěny a naleznete je na oficiálních webových stránkách závodu. Více o sportovní akci Pilsenman.

12. 8. Plzeň Spartan Workout Tour

Trénink pod vedením zkušených trenérů oficiálních tréninkových skupin Spartan Race, to přinese zastávka Spartan Wourkout Tour v Plzni dne 12. 8. Akce bude rozdělena do čtyř bloků, přičemž obtížnost prvních dvou bloků si můžete zvolit dle vaší výkonnosti. Těšit se můžete na společný výběh se cvičením, intervalový trénink, speciální Spartan jógu a samozřejmě i na Spartan výzvy v podobě šplhu na laně, přelézání vysokých stěn a dalších. Cena tréninku je 275 Kč a zahrnuje pojištění, drobné občerstvení a tričko a náramek s motivem Spartan Workout Tour. Počet účastníků na akci je však omezen, tak si nezapomeňte včas zarezervovat své místo.

18. 8. – 27. 8. Letní Sportmanie 2017

Období od 18. 8. – 27. 8. bude v Plzni ve znamení Letní Sportmanie 2017. Těšit se můžete na Jump arénu, lanové a lezecké centrum, wakeboarding, paddleboarding, atletiku, bojové sporty, besedy a autogramiády se známými osobnostmi a další. Zajít si také budete moci na pravidelné ranní cvičení nebo na pravidelné tréninky Predator Challenge. Děti ve věku 4 – 15 let si pak mohou od 20. srpna zdarma vyzkoušet překážkovou dráhu Predator Junior. Více informací o Sportmanii 2017.

19. 8. Predator Run

V rámci Letní Sportmanie 2017 proběhne hned 19. 8. městský překážkový běh Predator Run. Sestavte tým nebo vyrazte jako jednotlivec a překonejte řadu nástrah a překážek a ukažte, co ve vás je. Délka trasy bude cca 7-10 kilometrů a připraveno pro vás bude více než 7 překážek. Závod odstartuje z amfiteátru za OC Plzeň Plaza. V cíli pak každý účastník obdrží pamětní medaili Predator Run. Registrace na závod online na webových stránkách závodu.

26. 8. Běh Plzeňské teplárenské kolem Boleveckých rybníků 2017

Běžecké závody pro širokou veřejnost proběhnou v sobotu 26. 8. v příjemném prostředí Boleveckých rybníků. Zdolat můžete trasy o délce 3 a 5 kilometrů. Pro dětské závodníky budou připraveny tratě o délce 300 metrů, 1,4 a 1,9 kilometrů a zábavný doprovodný program. Cena startovného pro dospělé při online registrace 100 Kč a pro děti 50 Kč. V ceně startovného je zahrnuto malé občerstvení, drobné dárky od partnerů akce a pro děti bude nachystaná navíc i pamětní medaile.

26. 8.  MTB triatlon STONEMAN

V sobotu 26. 8. proběhne v Plzni u Kamenného rybníka MTB terénní triatlon STONEMAN. Závod je určený široké amatérské veřejnosti. Počet závodníků je omezen na 70, je tedy nutné včasné přihlášení. Do 21. 8. je cena startovného 250 Kč.

 

Nový příspěvek

Pro přidání příspěvku se musíš nejdřív přihlásit nebo zaregistrovat

ODEBÍRAT ČLÁNKY E-MAILEM

Pravidelný přísun informací o sportování v Plzni

Ahoj, když si u nás vypneš blokování reklam, umožníš poskytovat SportCentral i nadále zdarma. Děkujeme za zvážení :-)[x]